23.08.2021

Intresserad av en lite enklare arbetsdag? Välkommen till vår One Stop Shop!

Tid är pengar. Att kommunicera med många olika leverantörer och därefter samordna leveranserna tär ordentligt på arbetstiden. När många bollar är i luften samtidigt blir det stressigt och risken att tappa en boll ökar. Ett bortglömt meddelande till eller från en av leverantörerna kan leda till förseningar i produktleveranser och därmed få betydande konsekvenser för projektens framsteg.
OnestopShop

MNA PRO:s One Stop Shop samlar de nödvändiga produktpaketen för olika branscher under ett och samma tak, endast ett samtal bort. Syftet med branschspecifika färdiga produktpaket är att frigöra inköparnas tid från att samordna flera separata leveranser samt att sänka kostnaderna för både varor och frakter, helt enkelt effektivisera leveranserna och samtidigt göra dem mer tillförlitliga.

—Vår One Stop Shop erbjuder produktpaket för bl a ventilations-, elektronik- och båtindustrin, bilverkstads- och karosseribranschen samt företag inom halvfabrikatstillverkning och montering. Produktpaketen innehåller allt från genomföringar, bussningar, tätningar, slangar och krympmaterial till gångjärn och LED belysningsprodukter. Produktpaketen går att fås antingen i standardutförande, helt enligt kundspecifika önskemål eller som en kombination av dessa två. Förutom detta erbjuder vi även helhetslösningar för såväl små som stora byggnads- och vägprojekt samt täckdiknings- och rörläggningsprojekt. Vi kan som återförsäljare för Meltex Oy Plastics samt tack vare vårt samarbete med andra aktörer inom denna gren skräddarsy det som behövs för både företag, jordbruk och privatpersoner. Kort sagt vill vi erbjuda alla våra kunder de mest kostnadseffektiva och praktiska lösningar som bara är möjligt – berätta bara vad du behöver så tar vi fram produktpaketet åt dig, sammanfattar MNA PRO:s Markus Åbrant.

Tidsinbesparing och lägre kostnader

Arbetstiden som ägnas åt förhandlingar och kommunikation med flera olika leverantörer kan mätas direkt i pengar samt även indirekt i form av uteblivna volymrabatter samt högre fraktkostnader då försändelserna kommer från flera olika leverantörer.

—När man arbetar med en enskild leverantör är det således möjligt att göra inbesparingar på flera betydande utgiftsposter. Samtidigt underlättas din personliga belastning och tid frigörs för andra viktiga arbetsuppgifter.

Inget lyssnande på hissmusik i kundbetjäningskön

Hissmusiken i kundbetjäningskön är sällan så bra att den skulle få dig att vilja stanna kvar. MNA PRO:s One Stop Shop servicekoncept betonar smidig kommunikation då båda företagarna lovar att vara tillgängliga alltid när kunden behöver något.

—Våra kunder med årsavtal kan lita på att deras produkter alltid finns i vårt lager. De kan avhämtas eller levereras med kort varsel. När alla delar levereras enligt samma tidtabell är det enkelt att planera projekt och effektivt påbörja arbetet, säger Niklas Åbrant.

Fastna inte i kundbetjäningen för att lyssna på hissmusik - kontakta oss så ser vi till att dina leveranser kommer iväg!