KÄRNBUDSKAP


 

Vårt One Stop Shop koncept erbjuder branschvis utvalda produkthelheter för bl a följande industrigrenar: ventilation, marin och båttillverkning, karosseri och påbyggnad, kablagetillverkning, tunnplåt samt diverse montering – begär offert och skaffa dina produkter från en och samma leverantör!

LEVERANTÖRER


 

Vi är stolta över det globala leverantörsnätverk vi har byggt upp genom åren. Vi arbetar direkt med tillverkare som tillhandahåller högkvalitativa produkter inom utvalda nischer. Vi letar också kontinuerligt efter ytterligare leverantörer och om du vill arbeta med oss ​​i framtiden, vänligen kontakta oss via e-post på sales (at) finessefinland.fi.

PRODUKTER


 

Vi erbjuder ett brett urval av produkter som inkluderar både standardlösningar samt skräddarsydda lösningar som krympmaterial, tätningar, genomföringar, gummi- och silikonprodukter. Om du inte hittade den produkt du letar efter, vänligen kontakta oss när som helst. Vi diskuterar gärna med dina design-, produktions- och inköpsavdelningar för att ta reda på exakt vad du behöver.

Nyheter

24.04.2023

Krympmaterial för tillverkande industri

Förutom partiförsäljning av råmaterial erbjuder vi även måttanpassade produkter av krympmaterial Vi sköter allt från planering och design av verktyg till färdigt klippta eller stansade produkter

02.01.2023
Hallar

Finesse Finland Oy utvidgar sina utrymmen i Korsholm

I slutet av förra året genomfördes köpet av fastigheten inklusive de två industrihallar som finns på Industrivägen 7 i Korsholm.