KÄRNBUDSKAP


 

Vårt One Stop Shop koncept erbjuder branschvis utvalda produkthelheter för bl a följande industrigrenar: ventilation, marin och båttillverkning, karosseri och påbyggnad, kablagetillverkning, tunnplåt samt diverse montering – begär offert och skaffa dina produkter från en och samma leverantör!

LEVERANTÖRER


 

Vi är stolta över det globala leverantörsnätverk vi har byggt upp genom åren. Vi arbetar direkt med tillverkare som tillhandahåller högkvalitativa produkter inom utvalda nischer. Vi letar också kontinuerligt efter ytterligare leverantörer och om du vill arbeta med oss ​​i framtiden, vänligen kontakta oss via e-post på sales (at) finessefinland.fi.

PRODUKTER


 

Vi erbjuder ett brett urval av produkter som inkluderar både standardlösningar samt skräddarsydda lösningar som krympmaterial, tätningar, genomföringar, gummi- och silikonprodukter. Om du inte hittade den produkt du letar efter, vänligen kontakta oss när som helst. Vi diskuterar gärna med dina design-, produktions- och inköpsavdelningar för att ta reda på exakt vad du behöver.

Nyheter

04.05.2021
9S7A8888

Vi sparar tid och möda för våra kunder genom att begära in anbud på förhand

Att hitta rätt tillverkningsmetod och slutprodukt är en viktig faktor för en framgångsrik affärsverksamhet och internationella aktörer driver på att ytterligare intensifiera konkur...

22.04.2021
Pohjanmaan Kasvupolku

Finesse Finland Oy deltar i Österbotttens Tillväxtstig®

Finesse Finland Oy har valts ut som ett av företagen som kommer att medverka i Österbottens Tillväxtstig®. De utvalda företagen kommer under våren och sommaren att sparra varandra...