YDINVIESTI


 

One Stop Shop konseptimme tarjoaa toimialakohtaisesti valittuja tuotekokonaisuuksia mm. seuraaville toimialoille: ilmanvaihto, marine ja venevalmistus, kori- ja päällirakennus, kaapelointi, ohutlevy sekä kokoonpanoyrityksille – pyydä tarjous ja hanki tuotteesi yhdeltä toimittajalta!

TOIMITTAJAT


 

Olemme ylpeitä maailmanlaajuisesta toimittajaverkostostamme, jonka olemme rakentaneet vuosien varrella. Työskentelemme suoraan valmistajien kanssa, jotka tarjoavat korkealaatuisia tuotteita valituille aloille. Etsimme myös jatkuvasti uusia toimittajia ja jos haluat työskennellä kanssamme tulevaisuudessa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella sales (at) finessefinland.fi.

TUOTTEET


 

Tarjoamme laajan tuotevalikoiman, joka sisältää sekä vakio- että räätälöityjä ratkaisuja, kuten kutistetuotteet, tiivisteet, läpiviennit, kumi- ja silikonituotteet. Jos et löytänyt etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä milloin tahansa. Keskustelemme mielellämme suunnittelu-, tuotanto- ja osto-osastojesi kanssa saadaksemme selville mitä juuri sinä tarvitset.

Uutiset

04.05.2021
9S7A8888

Säästämme asiakkaidemme aikaa kilpailuttamalla räätälöidyt kumituotteet valmiiksi

Oikean valmistusratkaisun sekä lopputuotteen löytäminen on merkittävä tekijä liiketoiminnan menestyksessä ja kansainväliset tekijät puskevat tehostamaan kilpailutusta entisestään....

06.04.2021
9S7A8868

Vaihtaisinko parempaan? Kutistetuotteissa on nyt varaa valita

MNA PRO® on laajentanut monipuolista kutistetuotevalikoimaansa roimasti viimeisen vuoden aikana. Työ jatkuu edelleen asiakastoiveiden mukaisesti. Lyhyt toimitusketju ja mahdollisuu...