mnapro logo

 

YDINVIESTI

Olemme asiantuntijasi koskien kutistetuotteet ja tekninen kumi.

One Stop Shop konseptimme tarjoaa toimialakohtaisesti valittuja tuotekokonaisuuksia mm. seuraaville toimialoille: ilmanvaihto, marine ja venevalmistus, kori- ja päällirakennus, kaapelointi, ohutlevy sekä kokoonpanoyrityksille – hanki tuotteesi yhdeltä toimittajalta!

Lisäksi toimitamme räätälöityjä tuotteita erikoistyökaluilla, joiden suunnittelusta ja valmistuksesta huolehdimme asiakkaan puolesta. Kehitämme tapauskohtaisesti myös työkaluja tuotteille jotka valmistetaan pienemmissä sarjoissa.

Rakennamme yrityksellenne hinnaltaan kilpailukykyisen paketin ensin keskustelemalla ja tutustumalla tuotetarpeisiinne sekä valitsemalla siihen parhaiten toimivan kokonaisratkaisun. Toimitusmallimme on nopea ja joustava, ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen!

BRÄNDITARINA

Kumi-, kutiste- ja led-tuotteet yhdeltä toimittajalta

Asiakkaidemme liiketoiminnan ja tuotannon ymmärtäminen on meille tärkeää: rakennamme tuotevalikoiman palvelemaan valikoitujen toimialojen komponenttitarpeita. Yrityksemme on toiminut kutistetuotemarkkinoilla jo yli viisitoista vuotta ja meillä on luotettavien toimittajien globaali verkosto. Kuluneen vuoden aikana olemme lisänneet valikoimaamme myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja komponentteja sekä LED-ratkaisuja ja laajentaneet merkittävästi myös kutiste- ja teknisen kumin tuotteiden valikoimaa.

Teemme tehdas- ja asiakaskäyntejä ymmärtääksemme asiakkaan tuotetarpeet käytännössä

Näemme vaivaa, että käymme tutustumassa asiakkaidemme tuotantoon, jotta osaamme tarjota oikeita tai uudenlaisia, asiakkaalle sopivia tuotteita ja kokonaisuuksia. Luomme suhteita, ei pelkästään johtoon ja ostoon, vaan myös suunnitteluun ja tuotantoon. Tämä on sekä meidän että asiakkaamme etu.

Tarjoamme kokonaisratkaisuja – ”One stop shop” malli vähentää asiakkaan työtä ja tuo kustannusetuja

One Stop Shop konseptimme tarkoituksena on säästää asiakkaan ostamiseen kuluvaa aikaa ja parantaa tuotetoimitusten oikea-aikaisuutta. Kokonaisratkaisuilla haetaan fiksuja, tuotantoa ja asennusta helpottavia tuotevaihtoehtoja sekä kilpailukykyistä kokonaishintaa.

Kokemus teollisuudesta ja kansainvälisestä kaupasta tekee meistä luotettavan kumppanin

Meillä on pitkä kokemus kansainvälisestä kaupasta ja teollisuustuotannon vaatimuksista. Olemme suunnitelleet konseptimme niin, että ostaminen, toimitukset ja yhteistyö räätälöidyissä tuotteissa on asiakkaiden kannalta sujuvaa ja vaivatonta.

Voimme myös välivarastoida asiakkaidemme tuotteita, mikä vähentää asiakkaan varastointitilan tarpeita.

Rakennamme yrityksellenne hinnaltaan kilpailukykyisen paketin tutustumalla tuotetarpeisiinne ja valitsemalla siihen toimivan kokonaisratkaisun. Tarjoamme käyttöösi ripeän ja joustavan toimitusmallimme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Tekijät yrityksen takana

Yrityksen omistajat ovat Niklas ja Markus Åbrant. Heillä on pitkä kokemus teollisuuden myynnistä, työkalujen valmistamisesta, yhteistyöstä tuotannon ja suunnittelun kanssa sekä kokemusta ostoista ja alihankinnasta globaalisti.