09.02.2022

Byggnads- och gårdsmaterial direkt från inhemska tillverkare - tilläggsrabatt på förhandsbeställning

Det senaste samarbetet är ett återförsäljningsavtal med HB-Betoniteollisuus Oy. Vi tar för närvarande emot förhandsbeställningar för kommande vår.
mna pro meltex hb-betoni

MNAPRO® (Finesse Finland Oy) är sedan ett år tillbaka återförsäljare till Meltex Oy Plastics, som är en av Finlands största leverantörer av byggnadsmaterial och en välkänd inhemsk tillverkare av plaströr, brunnar och andra plastprodukter.

Det senaste samarbetet är ett återförsäljningsavtal med HB-Betoniteollisuus Oy. Företaget tillverkar en mängd olika betong- och stenprodukter såsom betongblock för socklar och grundar samt stenar för bland annat uppfarter, gårdar och terrasser.

HB-Betoni är ett finskt familjeföretag med fabriker i Jyväskylä och Somero. Detta möjliggör flexibla och snabba leveranser i hela Finland.

Mikael Pussinen, regionschef för HB-Betoni i mellersta och västra Finland, ser fram emot att samarbeta med MNAPRO® och konstaterar att företagen har flera gemensamma värderingar.

– MNAPRO® har mångsidiga tjänster och bra produktsortiment. De hjälper kunderna att hålla igång sina projekt - en bra grund för ett framtida samarbete och värderingar som HB-Betoni också värdesätter och värnar om. Det är viktigt för oss att betjäna kunden snabbt och noggrant.

– HB-Betonis utbud av miljöbetong- och betongblocksprodukter är mångsidigt och brett och lämpar sig för både privata och offentliga anläggningars behov. Leveranssäkerhet samt tillgängligheten och kvaliteten på våra produkter spelar en viktig roll i ett fungerande kundförhållande. Vi vill också genuint vara med och lösa även de mest utmanande projekten för våra kunder samt hitta lösningar till dessa.

HB Vallikivimuuri

Gör förhandsbeställningar och spara! Vi betjänar även efter kl. 16

MNAPRO® tar för närvarande emot förhandsbeställningar för kommande vår. Det lönar sig att kontakta oss så snart som möjligt för att dra nytta av volymrabatter och gynnsamma betalningsvillkor. Ytterligare rabatt ges för förbeställningar som görs senast den 31 mars 2022.

Företaget har ett eget brett sortiment av produkter och utöver det tillverkar man även kundanpassade produkter. Nytt är bland annat de egentillverkade brunnarna som kan levereras några dagar efter beställningen, säger Markus Åbrant, VD för MNAPRO®.

– Vi är mer flexibla än större aktörer och vi har mycket kortare leveranstid, eftersom vi kan påbörja produktionen direkt utan väntetid. Vi är anträffbara även efter klockan 16, då grossisterna redan har stängt. Vid behov levererar vi dessutom varorna på kvällar och helger.

Behöver du byggnadsmaterial av hög kvalitet och gårdsmaterial som är lättillgängliga med snabba leveranser? Kontakta oss och begär offert!

Här kan du bekanta dig med urvalet hos Meltex och HB-Betoni. Alla produkter i sortimentet kan beställas via MNAPRO®.

Meltex Oy Plastics

  • Plastprodukter (trumrör, regnvatten-/dräneringsrör, avloppsrör, krökar, muffar och andra tillbehör) för markanläggning och infrastruktur (t ex förberedelse av tomter, bottnar till vägar) samt täckdikning av åkermark
  • Egentillverkade brunnar (kontroll och reglering)
  • Övrigt byggnadsmaterial
  • VVS-produkter

www.meltex.fi

HB-Betoniteollisuus Oy

  • Betongblock för socklar, grundar, ytter- och mellanväggar
  • Stenar för uppfarter, gårdsplaner, trappor, sluttningar, murar, terasser, grillar och eldstäder

www.hb.fi

 

Tilläggsinformation och kontaktuppgifter:

MarkusFoto
Markus Åbrant
Managing Director and Sales
Personal