09.02.2022

Rakennus- ja pihamateriaalit suoraan kotimaisilta valmistajilta –ennakkotilauksista lisäalennus

Tuorein yhteistyö on jälleenmyyntisopimus HB-Betoniteollisuus Oy:n kanssa. Otamme tällä hetkellä vastaan ​​ennakkotilauksia tulevalle keväälle.
mna pro meltex hb-betoni

MNAPRO® (Finesse Finland Oy) on ollut jälleenmyyjänä jo vuoden ajan Meltex Oy Plasticsille, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusmateriaalien toimittajista ja tunnettu kotimainen muoviputkien, kaivojen ja muiden muovituotteiden valmistaja.

Tuorein yhteistyö on vuoden alussa solmittu jälleenmyyntisopimus HB-Betoniteollisuus Oy:n kanssa. Yritys valmistaa erilaisia ​​betoni- ja kivituotteita, kuten betoniharkkoja sokkeleihin ja perustuksiin sekä kiviä muun muassa ajoteihin, pihoihin ja terasseihin.

HB-Betoni on suomalainen perheyritys, jolla on tehtaat Jyväskylässä ja Somerolla. Tämä mahdollistaa joustavat ja nopeat toimitukset ympäri Suomen.

Mikael Pussinen, aluepäällikkö HB-Betoni Keski- ja Länsi-Suomi, odottaa innolla yhteistyötä MNAPRO®:n kanssa ja toteaa, että yrityksillä on useita yhteisiä arvoja.

– MNAPRO®:lla on monipuoliset palvelut ja hyvät tuotevalikoimat. He auttavat asiakkaat niin, että projektit etenevät - siinä loistava pohja tulevalle yhteistyölle sekä arvoja, joita myös HB-Betonilla arvostetaan ja vaalitaan. Meillä on tärkeää, että palvelemme asiakasta nopeasti ja huolella.

– HB-Betonin ympäristöbetoni- ja harkkotuotevalikoima on monipuolinen ja laaja - niin yksityisen kuin julkisen kohteen tarpeisiin. Toimitusvarmuus ja tuotteidemme saatavuus sekä laadukkuus ovat tärkeässä roolissa toimivassa asiakkuudessa. Haluamme myös olla aidosti ratkaisemassa asiakkaiden haastaviakin projekteja ja löytää niihin ratkaisuja.

HB Vallikivimuuri

Ennakkotilaa ja säästä! Meiltä tuotteet myös klo 16 jälkeen

MNAPRO® ottaa tällä hetkellä vastaan ​​ennakkotilauksia tulevalle keväälle. Kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman pian, jotta voit hyödyntää volyymialennukset ja edulliset maksuehdot. Lisäalennus annetaan viimeistään 31.3.2022 tehdyistä ennakkotilauksista.

Yrityksellä on oma laaja tuotevalikoima, joiden lisäksi se valmistaa myös räätälöityjä tuotteita. Uutta ovat mm. itse tehdyt kaivot (tarkastus ja säätö), jotka voidaan toimittaa muutaman päivän kuluttua tilauksesta, kertoo MNAPRO®:n toimitusjohtaja Markus Åbrant.

– Olemme isompia toimijoita joustavampia ja meillä on huomattavasti lyhyempi toimitusaika, koska voimme aloittaa tuotannon heti ilman odotusaikaa. Sen lisäksi olemme tavoitettavissa myös klo 16 jälkeen, kun tukkuliikkeet ovat jo kiinni. Tarvittaessa toimitamme tavarat myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarvitsetko laadukkaita rakennusmateriaaleja ja pihamateriaaleja, jotka ovat helposti saatavilla nopealla toimituksella? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täältä voit tutustua Meltexin ja HB-Betonin valikoimaan. Kaikki valikoiman tuotteet ovat tilattavissa MNAPRO®:n kautta.

Meltex Oy Plastics

- Muovituotteet (rumpuputket, sadevesi-/salaojaputket, viemäriputket, kulmat, muhvit ja muut tarvikkeet) maanrakentamiseen ja infrastruktuuriin (esim. tonttien, teiden pohjan valmistelu) sekä peltojen salaojituksiin

- Itse valmistetut kaivot (tarkastus ja säätö)

- Muut rakennusmateriaalit

- LVI-tuotteet

www.meltex.fi

HB-Betoniteollisuus Oy

- Betoniharkot sokkeleihin, perustuksiin, ulkotiloihin ja väliseiniin

- Kivet ajoteille, pihoille, portaille, rinteille, seinille, terasseille, grilleille ja tulisijoille

www.hb.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot:

MarkusFoto
Markus Åbrant
Managing Director and Sales
Personal