06.04.2021

Om jag skulle byta till det bättre? Nu finns det krympmaterial att välja mellan

MNA PRO® har utökat sitt mångsidiga utbud av krympmaterial avsevärt under det senaste året. Arbetet fortsätter också i enlighet med kundernas önskemål. Den korta leveranskedjan och möjligheten till mellanlagring garanterar en snabb leveransprocess.
9S7A8868

MNA PRO® har utökat sitt mångsidiga utbud av krympmaterial avsevärt under det senaste året. Arbetet fortsätter också i enlighet med kundernas önskemål. Den korta leveranskedjan och möjligheten till mellanlagring garanterar en snabb leveransprocess.

— Vi beställer krympmaterial direkt från fabrikerna. Vi har ett omfattande nätverk av tillverkare och en direkt dialog med fabrikerna. Om vår kund på kort tid behöver krympmaterial med ett visst krympförhållande kan detta snabbt erhållas från oss.

Krympmaterial lämpar sig till mångt och mycket

Krympmaterial skyddar kablage och andra komponenter från skador orsakade av värme, fukt, kemikalier och mekanisk nötning. De mest uppenbara applikationerna för krympmaterial finns inom elektroniksektorn, men de har också många fördelar inom andra branscher.

— Det finns väldigt många användningsområden, allt från att samordna kablar och ledningar till färgkodning  eller som komponentskydd samt vid färdigställande av olika detaljer. Inom båtindustrin används till exempel krympmaterial inte bara i maskinrummet för att skydda kablar utan också i samband med detalj finish. När allt kommer omkring måste såklart en kvalitetsbåt också ha alla detaljer på plats.

MNA PRO® levererar krympmaterial som metervara på rulle, färdigklippt i önskad längd eller i minilådor som passar för mindre behov. Minilådorna är en särskilt populär produkt bland bilverkstäder där totalbehovet ofta är mindre, men kraven istället ligger på många olika storlekar och färger.

— Vårt sortiment inkluderar såväl krympslangar som formgjutna produkter, t ex ändhättor och förgreningar, i olika färger och krympförhållanden samt med eller utan lim. Vi betjänar våra kunder enligt One Stop Shop-principen. Detta innebär att vi förutom krympmaterial också erbjuder andra nödvändiga tillbehör för kablagetillverkning och installationsarbeten som genomföringar samt skräddarsydda gummi- och silikonprodukter.

Via vårt mellanlager är produkterna omedelbart tillgängliga

Det senaste årets händelser har tvingat många företag att överväga investeringar i egna lageranläggningar eftersom internationella leveranser har blivit allt mer komplicerade i takt med brist på containrar eller att gränser stängts och logistiken på så vis överlag blivit mer utmanande. MNA PRO® erbjuder en enkel och riskfri lösning på denna utmaning.

— I samband med årsavtal och mellanlagring av produkter i våra utrymmen kan kunderna hantera riskerna i leveranskedjan samt undvika fallgropar och intäktsförluster förorsakade av oväntade förseningar. Produkter mellanlagrade hos oss finns alltid på nära håll när det behövs och sitter inte fast nånstans ute i världen.

Välj en lokal leverantör och kontakta oss!