06.04.2021

Vaihtaisinko parempaan? Kutistetuotteissa on nyt varaa valita

MNA PRO® on laajentanut monipuolista kutistetuotevalikoimaansa roimasti viimeisen vuoden aikana. Työ jatkuu edelleen asiakastoiveiden mukaisesti. Lyhyt toimitusketju ja mahdollisuus välivarastointiin takaavat nopean toimitusprosessin.
9S7A8868

MNA PRO® on laajentanut monipuolista kutistetuotevalikoimaansa roimasti viimeisen vuoden aikana. Työ jatkuu edelleen asiakastoiveiden mukaisesti. Lyhyt toimitusketju ja mahdollisuus välivarastointiin takaavat nopean toimitusprosessin.

— Tilaamme kutistetuotteet suoraan tehtailta. Meillä on laaja valmistajaverkosto ja suora keskusteluyhteys tehtaille. Jos asiakkaamme tarvitsee kiireellisesti vaikkapa erikoisella kutistesuhteella varustettua kutistetuotetta, sen saa meiltä ripeästi.

Kutistetuotteet taipuvat moneen

Kutistetuotteet suojaavat sähkökaapeleita ja muita komponentteja lämmön, kosteuden, kemikaalien ja mekaanisen hankauksen aiheuttamilta haitoilta. Ilmeisimmät käyttökohteet kutistetuotteille löytyvät elektroniikka-alalta, mutta niillä on monia etuja muillakin teollisuusaloilla.

— Käyttömahdollisuuksia on todella paljon kaapelien järjestämisestä ja värikoodaamisesta komponenttisuojaksi sekä yksityiskohtien viimeistelyyn. Esimerkiksi veneteollisuudessa kutistetuotteita käytetään paitsi konehuoneissa kaapelien suojaamiseen, myös erilaisissa viimeistelytöissä. Täytyyhän laadukkaassa veneessä olla myös detaljit kohdillaan.

MNA PRO® toimittaa kutistetuotteita rullalla metritavarana, valmiiksi oikeaan pituuteen leikattuna tai pienempiin tarpeisiin kätevinä minibokseina. Miniboksit ovat erityisen suosittu tuote muun muassa autokorjaamoiden keskuudessa. Niissä tarvitaan usein pienempiä määriä, mutta useita erikokoisia ja -värisiä kutistetuotteita.

— Valikoimastamme löytyy sekä kutisteletkuja että valmisvalettuja tuotteita, kuten tuppiloita ja haaroituskappaleita eri väreissä ja kutistesuhteissa, liimalla tai ilman. Palvelemme asiakkaitamme One Stop Shop-periaatteella. Tämä tarkoittaa, että kutistetuotteiden lisäksi meiltä saa myös muita tarvikkeita johdinsarjojen tekemiseen sekä asennustöihin, kuten läpivientejä sekä räätälöityjä kumi- ja silikonituotteita.

Välivarastossa tuotteet ovat aina heti saatavilla

Viimeisen vuoden tapahtumat ovat haastaneet yrityksiä harkitsemaan omiin varastotiloihin investoimista, sillä kansanväliset toimitukset ovat takkuilleet konttien puuttuessa, rajojen sulkeutuessa ja logistiikan vaikeutuessa. MNA PRO® tarjoaa haasteeseen helpon ja riskittömän ratkaisun.

— Vuosisopimusasiakkaamme voivat välivarastoida tuotteet meillä. Se on helppo tapa hallita toimitusketjun riskejä ja välttää myöhästyneiden toimitusten aiheuttamat sudenkuopat ja tulonmenetykset. Välivarastoidut tuotteet ovat aina saatavilla läheltä, kun niitä tarvitaan, eivätkä jumissa maailmalla.

Valitse paikallinen toimittaja ja ota yhteyttä!

9S7A88779S7A8849