02.02.2021

MNA PRO® Meltex Oy Plastics:in jälleenmyyjäksi Pohjanmaalle

Mustasaarelainen MNA PRO® (Finesse Finland Oy) on solminut jälleenmyyntisopimuksen yhden Suomen suurimman rakennustarvikkeiden toimittajan, Meltex Oy Plastics:in kanssa. Uusi jälleenmyyjä tuo ketteryyttä paikalliseen rakennusteollisuuteen.
Meltex putki

Meltex tunnetaan muoviputkien, kaivojen ja muiden muovisten rakennustarvikkeiden kotimaisena valmistajana. Uusi paikallinen jälleenmyyjä hyödyttää aidosti pohjalaisia rakennusyrityksiä, joiden työmailla työskentelee useita eri alihankkijoita.

Rakennustöiden eteneminen suunnitellussa aikataulussa on tärkeää. Jos työvaiheelle kriittistä tuotetta tai osaa ei ole saatavilla oikeaan aikaan, työmaa voidaan joutua pahimmassa tapauksessa jopa seisauttamaan. Koko projektin aikataulu venyy ja kustannukset kasvavat.

—Työmaan seisottaminen on kallista niin rakennuttajalle kuin loppuasiakkaalle. Siksi me haluamme olla tavoitettavissa myös silloin, kun tukkukaupat ovat jo menneet kiinni. Toimitamme tavaroita tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin, kertoo MNA PRO®:n tekninen johtaja Niklas Åbrant.

Muista tukkukaupoista poiketen myös henkilöasiakkaat voivat ostaa rakennustarvikkeita suoraan MNA PRO®:lta. Vuonna 2017 voimaan tulleen jätevesilain myötä pihakaivojen ja jätevesijärjestelmien uusiminen on nyt ajankohtaista useille omakotitalon tai kesämökin omistaville. Monet kiinteistönomistajat haluavat ostaa remontissa tarvittavat osat itse, joten Meltexin putki- ja kaivotuotteilla ennustetaan olevan kysyntää myös kuluttajakaupassa.

—Otamme tällä hetkellä vastaan ennakkotilauksia tulevalle keväälle. Rakennamme varastoa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden perusteella, jotta tuotteet voi jatkossa tulla noukkimaan täältä heti mukaan, MNA PRO®:n toimitusjohtaja Markus Åbrant summaa.

MNA PRO® (Finesse Finland Oy) on vuonna 2005 perustettu yritys, joka toimittaa kumi-, silikoni- ja kutistetuotteita teollisuuden eri toimialoille. Yrityksellä on oma laaja tuotevalikoima, joiden lisäksi se valmistaa räätälöityjä tuotteita asiakkaan kanssa yhdessä tai asiakkaan puolesta suunnitelluilla erikoistyökaluilla. Meltex Oy Plastics:in jälleenmyyntisopimuksella laajennetaan ja täydennetään muovituotevalikoimaa, jotta jatkossa teollisuus saa kaikki kumi- ja muovituotteet saman katon alta.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Markus Åbrant, Toimitusjohtaja & Myynti
+358 40 125 2274
markus.abrant(at)finessefinland.fi

www.mnapro.fi