04.09.2022

Båter i Sjøen 2022

Vid Aker Brygge i Oslo samlades under första veckan av september ledande skandinaviska båttillverkare på mässan anordnad av NORBOAT
Bater i Sjoen 2022

Vi besökte mässan dels för att träffa våra kunder samt även för ta reda på vad de nya trenderna är och hur vi tillsammans med olika båttillverkare effektivt kan ta fram innovativa produkter i framtiden.

En genomgående önskan är att vi som produktleverantör deltar i produktutvecklingen från dag ett samt att vi utmanar gamla tankesätt (”så här har vi alltid gjort”) och produktionstekniska lösningar. Förutom daglig kommunikation via telefon och/eller distansmöten kan vi även tack vare vårt geografiska läge personligen och med kort varsel besöka båttillverkare runtom i skandinavien.    

Finesse Finland Oy har varit verksamt inom branschen för tekniskt gummi och plast i snart 20 år och har ett globalt nätverk av certifierade samarbetspartners. Vi utvecklar och planerar egna munstycken för extrudering och säkerställer även att ändamålsenligt råmaterial används för varje slutprodukt. Verktyg och prototyper kan fås inom loppet av veckor och massproduktionen sker via produktionslinjer både i Europa och Asien.

Våra skräddarsydda produkter för båtbranschen omfattar bl a relings- och fenderlister samt olika tätningsprofiler. För tillfället förfogar vi över hundratals olika munstycken för tätningsprofiler och nya verktyg tas fram vid behov för att kunna betjäna alla våra kunder individuellt.

Finesse Finland Oy stöder med sin expertis ditt projekt för att hitta lösningar som är både tekniskt och kommersiellt sunda samt uppfyller de behov du har!