04.12.2020

LYHYT TOIMITUSKETJU TUO KUSTANNUSETUJA KUMITUOTTEIDEN MUOTTIVALMISTUKSEEN

Finesse Finland Oy – MNA Pro® yrittäjien Markus ja Niklas Åbrantin kokemus kansainvälisestä kaupasta, teollisuudesta ja rakentamisesta tuo ainutlaatuista asiantuntemusta kumituotteiden muottivalmistukseen. Laajat kansainväliset verkostot ja alan osaaminen takaavat jouhevan toimitusketjun, joka luo asiakkaalle selkeitä kustannusetuja.
Markus ja Niklas

Finesse Finland Oy – MNA Pro®:n valikoimista löytyy monipuolisesti kumi- ja silikonituotteita: tiivisteitä, läpivientejä ja törmäyslistoja niin rakennus-, ohutpelti-, kokoonpano- ja ilmastointiteollisuuden tarpeisiin, veneiden valmistamiseen kuin päällirakentamiseen. Yritys toimittaa mittatilaustyönä kumista ja silikonista lähes mitä tahansa.

ꟷ Jos sopivaa työkalua mittatilaustuotteen valmistamiseen ei löydy valmiina, suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä oman valmistusmuotin. Konsultoimme oikeiden raaka-aineiden valinnassa ja etsimme tuotteelle parhaan valmistajan. Asiakkaan kannalta tämän lyhyempää toimitusketjua ei voi ollakaan, Åbrantit summaavat yrityksen toimitusprosessia.

Toimitusketjun lyhentäminen luo asiakkaalle selkeitä kustannusetuja. Asiakkaan aikaa ei tuhraannu sopivan valmistajan etsimiseen ja suunnittelutyö kumituotteisiin erikoistuneen ammattilaisen kanssa takaa optimaalisen materiaalien käytön.

ꟷ Parhaassa tapauksessa asiakas ottaa yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa. Kun heti alussa istutaan yhdessä alas ja suunnitellaan tuotteen materiaalit ja valmistustapa käyttötarkoituksen mukaisesti, syntyy parempaa tulosta ja tuote valmistuu nopeammin.

Kumituotteita valmistaessa täytyy huomioida materiaalin soveltuvuus käyttötarkoitukseen. Materiaaleja on monia, joista yleisimmät ovat EPDM ja silikoni (synteettinen kumi). Materiaalin lujuus, joustavuus, sähkönjohtavuus sekä kestävyys öljylle ja eri kemikaaleille on tunnettava, jotta materiaali voidaan valita oikein.

ꟷ Ulkokäytössä materiaalin täytyy kestää vaihtelevia lämpötiloja ja uv-säteilyä. Perävaunujen ovitiivisteet täytyy toimia säässä kuin säässä. Samaten veneiden törmäyslistojen täytyy pysyä hyvänä suolavedessä ja auringonpaisteessa, eivätkä ne saa johtaa sähköä, jos vene on valmistettu esimerkiksi alumiinista. Kun materiaali valitaan oikein, se on turvallinen ja kestää aikaa sekä käyttöä.

Yhtä kattavaa palvelua räätälöityjen kumituotteiden valmistamiseen ei löydy Pohjanmaalta. Finesse Finland Oy – MNA Pro® on pohjalainen yritys, jonka kotipaikka näkyy myös asenteessa työhön.

ꟷ Rehellisyys ja avoimuus ovat meille ne tärkeimmät jutut. Toimitusaika, jonka me lupaamme, pystytään pitämään. Meidät saa helposti kiinni, vastaamme kysymyksiin nopeasti ja lähdemme vikkelästi tien päälle katsomaan, miten voisimme tarjota asiakkaalle parhaan ratkaisun.

 

Kiinnostaako räätälöidyn kumituotteen valmistuttaminen näppärästi ja joustavasti? Ota yhteyttä!

Markus Åbrant, 040 125 2274,

Niklas Åbrant, 040 125 3544

sales@finessefinland.fi