04.05.2021

Säästämme asiakkaidemme aikaa kilpailuttamalla räätälöidyt kumituotteet valmiiksi

Oikean valmistusratkaisun sekä lopputuotteen löytäminen on merkittävä tekijä liiketoiminnan menestyksessä ja kansainväliset tekijät puskevat tehostamaan kilpailutusta entisestään. MNA PRO® haluaa auttaa muita yrityksiä hankkimaan räätälöidyt kumituotteet kannattavimmalla tavalla.
9S7A8888

Kannattava kilpailuttaminen vaatii monesti paljon työtä. Valmistajia riittää eri puolilla maailmaa, materiaalivaihtoehtoja on monia ja usein työlista pursuaa muutenkin yli äyräiden. Kovassa aikataulupaineessa laajalle kilpailutukselle ja kansainvälisten toimittajasuhteiden kehittämiselle eivät aina omat rahkeet riitä.

— Vapautamme asiakkaidemme aikaa kilpailuttamalla kumituotteiden valmistusratkaisut ja toimitustavat valmiiksi. Meillä on laaja kansainvälinen toimittajaverkosto, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä pitkään. Tunnemme eri kumimateriaalit, valmistajat ja paikalliset tavat, mikä tekee kilpailuttamisesta nopeaa ja hedelmällistä, kertoo MNA PRO®:n Markus Åbrant.

Kokemus kansainvälisestä kaupasta tuo varmuutta

Valtaosa, Åbrantien arvion mukaan jopa 80-90%, maailman kumituotteista tulevat Aasiasta. Paikallisen tapakulttuurin ja esimerkiksi juhlapyhien tuntemuksen merkitystä ei kannata väheksyä, sillä se tekee yhteistyöstä sujuvaa ja antaa varmuutta tuotantoaikojen ennakointiin.

— Tyypillinen suomalainen suorasukaisuus ei välttämättä ymmärretä korostetun kohteliaissa aasialaisissa yrityksissä, ja toisinpäin. Suomalaiselta voi joskus jäädä huomaamatta, mikäli kumppani suoran kieltämisen sijasta kohteliaasti vihjaa siitä, ettei tuotteita välttämättä olekaan saatavilla haluttuun aikaan. On hyvä osata ennakoida, olettaa ja kysyä oikeita asioita, jotta omia toimitussopimuksia loppuasiakkaille ei laadita väärin perustein.

Henkilökohtaiset suhteet sitouttavat kumppanuuteen

Yritysten välinen yhteistyö toimii parhaiten kun ihmiset tuntevat henkilökohtaisesti ja ovat tavanneet toisensa kasvokkain. Se lujittaa luottamusta ja sitoutumista yhteistyöhön. Tutun kumppanin toiveesta ollaan yleensä valmiita paiskimaan kahta kovemmin töitä, kuin kasvottoman satunnaisen tilaajan.

— Panostamme paljon aikaa ja ajatusta pitkäaikaisten liikesuhteiden rakentamiseen. Verkostoomme lisätään jatkuvasti uusia toimittajia, joiden kanssa tulemme tapaamaan kasvokkain heti kun maailmantilanne helpottaa. Loppujen lopuksi asiakkaamme hyötyvät suuresti globaaleista toimittajasuhteistamme ja voivat itse hoitaa asiat kätevästi kauttamme omalla äidinkielellään, suomeksi tai ruotsiksi, Niklas Åbrant summaa.

Vapauta omaa aikaasi ja hanki erikoistuotteesi kumista valmiiksi kilpailutettuna. Ota yhteyttä!