26.05.2021

MNAPRO® vastaa asiakkaan tarpeisiin - laaja tuotevalikoima ja aukioloajat lisäävät joustavuutta

MNAPRO®:n liiketoimintakonseptissa painotetaan sitä, että kaikki on asiakkaalle mahdollisimman yksinkertaista ja sujuvaa. Voidakseen palvella paikallisia maanrakennus- ja LVI-yrityksiä nopeasti ja jopa hätätilanteissa normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, asioita voi hoitaa yrityksen kanssa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tuotevalikoima on rakennettu vastaamaan valittujen toimialojen tarpeita ja varastossa on myös sellaisia tuotteita, joista on usein pulaa.
Hoijar Paro

Urakoitsijalle on tärkeää, että rakennustarvikkeita saa monipuolisesti läheltä

Christian Hoijar, Hoijar & Paro Trans Ab, tietää rakennustuotteiden saatavuuden tärkeyden. Mustasaarelaisyritys tarjoaa palveluja ja kokonaisratkaisuja maanrakennus- ja perustustöihin, kuten salaojituksiin, vesi ja viemäröintiin, teihin ja räjäytyksiin. Yritys on ainoa alueella, joka tekee paalutustyötä erikoislaitteilla, mikä säästää sekä aikaa että työtä. Palvelut on suunnattu sekä yksityis- että yritysasiakkaille ja yhtiöllä on tällä hetkellä kahdeksan työntekijää.

- Tärkeintä on, että tarvitsemasi tuotteet ovat lähellä ja löytyvät varastosta. Rakennusprojekteissa on joskus vaikea tietää etukäteen täsmällisesti, mitä tarvitaan ja siksi tuotteiden tilaaminen etukäteen harvoin toimii. MNAPRO®:lla on laaja ja hyvin hoidettu varasto. He hankkivat ja varastoivat myöskin erikoistuotteita, joita käytetään harvemmin, Hoijar kertoo.

Rakennustöiden eteneminen aikataulun mukaisesti on tärkeää. Siksi maanrakennusurakoitsijan työpäivät ovat pitkiä ja sisältävät usein iltatöitä. Jos tietyssä työvaiheessa tarvittavaa tuotetta ei ole saatavilla oikea-aikaisesti, se voi johtaa työn keskeyttämiseen mikä aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia. Siksi Hoijar arvostaa, että MNAPRO® on avoinna myös illalla tukkumyymälöiden sulkemisen jälkeen.

- Tämä on tosi hienoa, koska aikaisemmin tuotteiden hankkiminen on ollut haastavaa, kun kaupat sulkeutuvat jo klo 16. Nyt meidän ei tarvitse lopettaa meneillään olevia töitä keskellä päivää saadaksemme materiaalin käsiimme, vaan voimme aina tarvittaessa noutaa sen vielä illalla matkalla kotiin. Näin myös huomispäivän työt saadaan helpommin suunniteltua.

Tuotteiden saatavuus yhdestä paikasta helpottaa työtä ja suunnittelua

Laaja tuotevalikoima useilta eri valmistajilta on tärkeää, jotta Hoijar & Paro Trans:in kaltaiset urakoitsijat saavat tarvitsemansa tuotteet nopeasti ja joustavasti eikä synny tuotepulaa. Tarjotakseen asiakkaille entistä enemmän tuotevaihtoehtoja MNAPRO® on vuoden alusta lähtien toiminut Meltex Oy Plastics:in rakennustuotteiden jälleenmyyjänä Pohjanmaalla.

- Tottakai se helpottaa, kun kaikki löytyy saman katon alta. Meltex:in tuotteita ei ole aiemmin voinut ostaa alueelta näin laajasti, joten on hyvä, että nyt löytyy paikallinen jälleenmyyjä. Olemme äskettäin alkaneet käyttää tuotteita, mutta valikoima näyttää hyvältä ja olemme löytäneet tarvitsemamme. Se, että tuotteet ovat kotimaisia on aina plussaa, Hoijar sanoo.

Toisin kuin muut tukkukauppiaat, yksityisasiakkaat voivat myös ostaa rakennustuotteita suoraan MNAPRO®:lta. Meltex:in putki- ja kaivotuotteista odotetaan olevan kysyntää myös kuluttajakaupassa, koska monet kiinteistönomistajat haluavat itse ostaa kunnostamiseen tarvittavat osat.

Palveluhalukkuus ja ongelmanratkaisukyky aineksia onnistuneelle yhteistyölle

Hoijar & Paro Trans on tehnyt pitkään yhteistyötä MNAPRO®:n kanssa. Christian Hoijar tuntee yrityksen ja sen omistajat hyvin. Hän arvostaa erityisesti yrityksen halukkuutta palvella ja ongelmanratkaisukykyä.

- MNAPRO® on asiakasystävällinen yritys, joka haluaa todella palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. Yrityksen ja omistajien asenne on, että he löytävät haasteisiin ratkaisun, oli kyse sitten mistä tahansa. He välittävät siitä, että tarjonta on laaja ja hoitavat asiat nopeasti. Kun tarvitset jotain, he järjestävät asian. Heidät on helppo saada kiinni ja puhelimeen vastataan nopeasti.